3 PASSOS PER UNA PELL 10

2009-02-05-b

 

3 passos per una pell 10!

Exfoliar: Aplica’t un gel exfoliant corporal un cop per setmana. Eliminar les cèl·lules mortes de la pell és fonamental per  lluir una pell sedosa i un bronzejat natural.

Hidratar: La pell necessita hidratació per evitar la sequedat i la pèrdua d’elasticitat. Es important fer servir la llet corporal sempre després de la dutxa.

Refermar: el millor per tonificar i refermar la pell és practicar exercici de forma constant. Complementa-ho amb una bona crema reafirmant.

 

Mary Kay, per les dues primeres funcions tenim el SET SATIN BODY, que consta de Crema exfoliant, Gel de dutxa, i Crema hidratant, que es poden adquirir junts o per separat, amb un preu de 15€ per producte.

La primera part de la tercera funció depèn molt de tu! i com a crema reafirmant t’aconsello  la LOCIÓ TONIFICANT per el cos  TimeWise Body Targeted Action®, que per 31€  ofereix una fórmula per enfortir l’estructura de suport de la pell per ajudar a reafirmar, tonificar i reforçar. Aquesta fórmula avançada conté extractes de llavors de carbassa i argan, botànics que han mostrat la seva capacitat per ajudar a estimular les proteïnes vitals de la pell.

Et convido a provar gratuïtament qualsevol d’aquets productes durant aquest mes d’abril. Quedem!

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , ,