AIXÒ VA PER LLARG… PER TANT CUIDEM-NOS!

pentinatsLa crisi va per llarg. Ens ha tocat viure-la, i ens toca adaptar-nos per fer camí sentint-nos el més be possible mentre això duri.

Potser se’ns ha passat pel cap fer-nos el color a casa, o deixar-nos melena per  reduir les visites a la perruqueria, mentre esperem que la crisi amaini. Però el color ja necessita una posta a punt a fons i la melena un tall amb estil… i la crisi continua present, al mateix temps que ens fa veure que no ens sentim be amb la nostra imatge. Aquestes primeres mesures han deixat de ser una solució viable per sortir endavant.

Sentir-se be amb un mateix és una de les coses més importants precisament per portar el més encoratjats  possible el nostre dia a dia, i s’ha de reconsiderar a la nostra escala de valors i prioritats.

Mantenir una bona imatge en mans de professionals en temps de crisi, però,  requereix fer-ho d’una manera òptima i intel·ligent.

Planteja sincerament al teu Professional de confiança les teves necessitats, recursos i disponibilitat, i deixa’t aconcellar.

Fes servir accessoris distingits que et proporcionin un toc especial (per exemple, no és el mateix una cua amb una goma a la vista, encara que sigui d’un color adient, que una cua amb la goma tapada amb un tram de cabell)

Ves a tallar-te el cabell sovint per mantenir la forma i l’estil,  i si has de prescindir d’alguna cosa que sigui  del secat especial o planxes o altres serveis que et duraran només tres dies a molt allargar.

Gasta sempre productes de qualitat, encara que hagi de ser en quantitats més reduïdes. Amb el temps el teu cabell i la teva pell t’ho agrairan, i tu ho notaràs.

Confia en tu i en la teva imatge per saber viure el teu present.

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*