ELS NOIS TAMBÉ S’HO VALEN!!

cosmetica masculina

ELS NOIS TAMBÉ S’HO VALEN!

Concells per a un bon afeitat

Pren una dutxa abans d’afaitar, millor encara, afaita’t a la dutxa. El vapor i aigua calenta ajudaran a obrir el porus i estovar la barba. Això contribuirà a que empris menys temps sobre la mateixa superfície, aconseguint un millor acurat amb menys irritació.

Evita productes que continguin alcohol, perquè aquests només ressequen la pell. Igual que succeeix l’endemà d’una sortida d’una nit llarga de ballaruca i alcohol, que ens queda un cos amb una sensació de cansament per la deshidratació i una cara totalment ullerosa i cansada.

Afaita’t en la direcció en la que et creix el pèl, aclarint freqüentment teva maquineta amb aigua calenta evitant així el que les fulles s’obturin. Amb una fulla obturada per borrissol o producte, no aconseguiràs res.

Després de l’afaitat, aclareix la teva cara abundantment amb aigua freda. L’aigua ajudarà a tancar immediatament els porus, mantenint la cara lliure de brutícia, evitant que es produeixin greix i grans a la pell.

No oblidis que sempre has d’acabar amb un bon aftershave.  Aquests productes són més importants del que volem reconèixer ja que ajuden a suavitzar i calmar la pell després d’haver-la sotmès a tal erosió. Disposes d’una llarga llista de productes que estan cada vegada més evolucionats i t’ajudaran a hidratar la pell i protegir-la per la resta del dia.

Com evitem arrugues a la cara?

Les línies d’expressió són empremtes fruit de moviments repetitius provocats cada vegada que somriem, ens enfadem, molestem o senzillament quan ens toca el sol a la cara en frunzir les celles i el front. No és possible evitar les línies d’expressió, és com si les emocions constants es plasmaren en el nostre rostre.

Això succeeix a través del temps que es creen les anomenades línies d’expressió, i algunes d’aquestes línies d’expressió es converteixen en arrugues pel fet que les àrees de frunzit a la pell perden col · lagen i elasticitat.

Així mateix existeixen eficaços tractaments que ajuden a estimular la zona afectada i corregir o retardar aquesta pèrdua de col · lagen i elasticitat a la pell.

Per obtenir bons resultats i mitigar les línies d’expressió, cal adquirir productes adequats i seguir al peu de la lletra les instruccions d’ús impreses en l’etiqueta del fabricant.

Què fer amb els punts negres?

De vegades, les pells, especialment amb greixos, poden patir de tapament dels porus causa de la falta d’una neteja adequada o al canvi de temperatura que fa que es solidifiqui el greix, d’allí que apareguin els punts negres.

 

Si els punts negres es tracten d’extreure i no es fa de manera correcta poden infectar produint grans. El millor és una bona neteja.

TRACTAMENT:

L’ús de vapor prolongat amb aigua calenta a la cara t’ajuda a obrir els porus, i si aquest és a posteriori d’una dutxa, et serà més fàcil aconseguir-ho. Tot seguit s’aplica un exfoliant que ajuda a eliminar les cèl · lules mortes i impureses del rostre. I finalment assegura’t de tancar bé els porus aplicant abundant aigua freda i no oblidis l’ús d’una bona crema.

La neteja amb sabons facials al matí ajuden a retirar les impureses que s’acumulen durant la nit, de manera que aportem oxigenació, nutrició i hidratació amb una sensació saludable a la cara.

Abans d’anar a dormir també cal rentar la cara amb l’objecte d’eliminar de la cara la brutícia acumulada al llarg del dia, de manera que afavorim l’oxigenació de la cara durant la nit.

Una mascareta elaborada a base d’argila absorbeix els olis de la pell facial i ajuda a eliminar barbs i canyelles.

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*