EXCEL·LENTÍSSIMES CÈL·LULES MARE

TIME WISE REPAIR

Les últimes investigacions sobre cèl · lules mare-escasses, precioses i de il·limitat poder regenerant- ofereixen un futur molt prometedor per al món de l’estètica. I tot i que encara queda molt per descobrir, alguns metges i cosmetólegs ens desvetllen alguns tractaments estètics i cosmètics que utilitzen la tecnologia amb aquestes cèl·lules per renovar el teu la pell. Coneix tot sobre l’últim en bellesa.

Són un tresor de joventut per a l’organisme. Veritables fonts de vida, les cèl·lules mare es caracteritzen pel seu alt poder regenerador. Són les cèl·lules que estan millor preservades dels efectes de l’envelliment i, d’alguna manera, les més joves del nostre cos. Com indiquen els dermatòlegs Luís R’ios i Blanca Diaz Ley, de l’hospital Ramón y Cajal i Grupo de Dermatologia Pedro  Jaén, la pell és “l’òrgan més exposat a les agressions de l’entorn, de manera que ha de renovar-se contínuament. Amb el pas del temps la capacitat de regeneració de la pell disminueix progressivament. La medicina regenerativa pretén aprofitar els mecanismes naturals de renovació per reparar els teixits danyats “. I la cèl·lula mare és indispensable per al manteniment d’aquestes funcions, el que ha motivat que sigui el focus d’atenció i la protagonista del que s’ha anomenat medicina regenerativa. (Texte extret de l’article escrit per Paloma Artoa, a l’última publicació de la revista TELVA, març 2013.)

L’últim que ens ofereix Mary Kay en aquesta línea científica és el tractament Time Wise Repair, que conté cèl·lules mare vegetals, que ajuden a protegir la integritat de la matriu dèrmica, responsable de la fermesa de la pell.

http://www.youtube.com/watch?v=7JuPKNEi_Bo&feature=youtu.be&cid=ecat_Catalogo_online_TW_Repair

 

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , ,