Fa calor… molta calor!!!

Maquillatge… quin maquillatge!!!

calor-verano

Tot el que sabem de maquillatge queda en no res quan tenim en plena acció aquesta calor enganxosa que no ens deixa viure!

Per molt que ens apliquem la crema hidratant i base, en pocs minuts ha quedat tot al nostre tissú al eixugar-nos la suor.

Us donaré tres consells que a mi em funcionen:

1- Per hidratar la nostra pell a l’estiu i no acumular taques i arrugues per haver abandonat les cremes que ens agovien, us recomano incorporar a la vostra rutina  la mascareta en gel hidratant i refrescant de Mary Kay, que la pots deixar posada tota la nit i al matí la retires.

2- Per evitar acabar amb els ulls emborronats de rimel després de tant suar, us recomano que us tenyiu les pestanyes de negre intens. Sobre tot a les noies rosses, que tenen les puntes de les pestanyes quasi transparents i , de sobte, recobren allargada i destaquen tot l’ull d’una manera espectacular. Per això heu d’utilitzar productes específics per coloració de seies i pestanyes concretament. No és recomanable utilitzar els productes de coloració per els cabells, als ulls.

3- I sobre tot, no caigueu a la trampa de cada any de reduir la protecció solar perquè sinó sembla que no et poses morena. Només aconseguiràs omplir-te de taques i sequedat, defectes que quedaran especialment a la vista un cop passat l’estiu quan el moreno va baixant. I si mantens la protecció durant tot l’estiu aconseguiràs una qualitat de color molt més uniforme i duradora, ja que al no ressecar-se tant no la canviaràs tant de pressa.

Respecte al protector solar t’aconsello que utilitzis el de factor protecció 30 i repeteixis l’aplicació que no pas et quedis blanca i embetumada si utilitzes la de 50. Jo, que soc molt blanca, utilitzo la de FPS30 de Mary Kay, molt còmoda per la seva gran absorció.

 

 

Publicat a Blog