Fes gimnàstica facial

gimnasia-facialAmb ganyotes i mohínes que, realitzats amb constància, et donaran uns llavis més gruixuts, una pell més ferma, un rostre més angulós.

L’anomenada gimnàstica facial és molt agraïda perquè els músculs de la cara són més petits i més prims que a la resta del cos, el que afavoreix resultats més ràpids i notoris. A més, no pensis només en les arrugues o la flacciditat … aquesta gimnàstica ha demostrat la seva eficàcia en casos de paràlisi parcial de la cara o cicatrius produïdes per qualsevol accident.

A continuació, tots els dubtes que ens sorgeixen en parlar de gimnàstica facial troben resposta:
Per a què serveix la gimnàstica facial?

Per tonificar tota la musculatura de la cara i el coll. En prendre volum, el múscul es tensa i, per això, la pell sembla més estirada. El múscul es tensa, però no es crispa … Simplement, pren vida.

(…)

Un cop al dia, i en només deu minuts, es fan tres sèries de deu repeticions. Les molt forofes poden fer dues vegades al dia, al matí ia la nit, deixant un mínim de cinc hores entre una vegada i una altra, perquè el múscul es recuperi. Això és important, ja que si ho forces, el múscul reacciona en contra teva i et pertorba l’equilibri de la resta de la cara.

Qui pot fer-la?

Homes o dones majors de 25 anys. Practicada a edat primerenca, prevé els efectes del pas del temps. Més tard, ajuda a reparar els aspectes de la cara que s’han anat deteriorant.

Article de : Mamen Infant

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*