LA IMPORTÀNCIA DE LA NETEJA FACIAL

limpieza-de-cutis

És, potser, la rutina de bellesa més important. Una pell neta sol ser el pas previ fonamental per a una pell sana i, per extensió, radiant. Això sí, hi ha una sèrie de petites normes que poden anar molt bé per presumir de cutis.

La primera rutina de bellesa. S’ha d’adquirir des de molt jove una rutina de bellesa que inclogui la neteja diària, preferentment a la nit, i en aixecar-te.

El teu tipus de pell. Has d’utilitzar la línia de producte indicat per al teu tipus de pell. Deixa’t aconsellar per una consultora que et deixi provar els productes per trobar els que et faci sentir més còmoda i notis que més be li senti a la teva pell.

En aplicar el netejador, s’usa sempre des del centre de la cara cap a fora. Tots els gestos han de ser suaus, sense estirar el teixit.

Zones ‘clau’. Insisteix en les aletes del nas, la barbeta i el front, sense oblidar l’arrel del cabell, el coll i l’escot.

Dedica especial atenció a netejar la zona dels ulls. No oblidis que la funció de les pestanyes és recollir les partícules de pols ambiental per evitar que entrin en els ulls, i les parpelles i el llagrimal recullen també impureses de l’ambient. Per tant renta’t els ulls amb el desmaquillador cada dia tant si t’has maquillat com si no.

És important que trobis el moment de plaer a l’hora de complir aquestes rutines tant senzilles i imprescindibles. Cerca el moment i el lloc que més de gust et vingui, i no esperis que sigui a última hora del dia quan tot es fa relatiu …

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*