LA INNOVACIÓ DE NOSALTRES MATEIXES ES TROBA AMB EL LUXE!!

foto blog 11-2-13

No ens privem del que realment desitgem. Ara toca saber en veritat què és el que VOLEM,  i marcar un PLA D’ACCIÓ fins aconseguir-ho.

Un mil·limètric exemple:  com volem tenir la nostra pell i quina imatge ens FARÀ SENTIR BE amb nosaltres mateixes per el dia a dia que realment volem viure?.  DEMANEU-ME CONCELL  com a vostra assessora d’imatge que em teniu,  i MARQUEM JUNTES UN PLA D’ACCIÓ real i adequat a les circumstàncies, QUE ENS HI PORTI directament.

Tal com va dir Mary Kay Ash:  com hem de començar? Amb un senzill inici.

Una persona amb èxit troba el seu inici donant el primer pas. Alguna cosa l’ha impulsat a donar el primer pas per començar un viatge que es convertirà en el seu destí.

Et puc assegurar que no anem a enlloc si no comencem. I també et puc assegurar que tindràs una gran experiència si senzillament decideixes començar. Fes que cada dia , hora i minut contin. I no parís fins que aflori tot el teu potencial, realitzis el teu somni i et sentis orgullosa al convertir-te en una persona que ha estat capaç de començar.

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , ,
One comment on “LA INNOVACIÓ DE NOSALTRES MATEIXES ES TROBA AMB EL LUXE!!
  1. Mavi escrigué:

    Que mensaje mas bonito Montse. Cuando te cuidas te estas mirando a ti mismo y puedes encontrar cosas maravillosas. Vivimos en un mundo que nos obliga a mirar al exterior cuando lo importante esta dentro. Muaksss!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*