PER LA PRIMAVERA FERTILITZANTS…TAMBÉ PER LA PELL!!

vitamina-C-piel

El cos no produeix ni emmagatzema Vitamina C, pel que es beneficia de l’aportació regular que li fem.

La Vitamina C forma part de la síntesi de col·lagen, i és així com ajuda a evitar l’envelliment de la pell.
El col·lagen és la proteïna que dóna fermesa a la pell i estimula la seva joventut, però la quantitat de col·lagen a la pell decreix progressivament amb l’edat afectat per els agents externs. L’ús de vitamina C tòpica és un dels mètodes més eficaços en la síntesi de col·lagen. Encara que la Vitamina C que ingerim és molt important per a la salut en general, no és tan efectiva per mantenir la bellesa natural de la pell com ara la vitamina C tòpica, que resulta vint vegades més potent i que la pell pot absorbir fàcilment.

En definitiva la Vitamina C a la pell:
Protegeix les cèl·lules cutànies, i evita el dany dels raigs UV a la pell
Millora l’aparença del cutis foto-envellit
Millora la barrera protectora de la pell
Disminueix la inflamació
Estimula la producció de col·lagen
Millora l’eficàcia de peelings i dermoabrasió
Redueix la hiperpigmentació de la pell
Millora les arrugues superficials, la textura de la pell i retarda el seu envelliment.

A Mary Kay tenim el  Sèrum Regenerador+C   que conté importants fonts naturals de Vitamina C incloent l’extracte de magrana i el de pruna de KaKadu, fruits coneguts per contenir nivells superiors de Vitamina C. És ric en antioccidants i afavoreix l’alta producció de col·lagen nou i ajuda a evitar que el ja existent es deteriori.

Com a les plantes els fertilitzants a la Primavera multipliquen la seva activitat biològica, és ara quan la pell es renova de l’hivern i està més receptiva a reaccionar a l’aportació de Vitamina C, donant-li un impuls al col·lagen. Amb el Sèrum Regenerador+C de Mary Kay aprofita la Primavera per beneficiar-te d’una “dieta anti-edat” al més alt nivell.

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , ,