REPARA EL TEU CABELL DE L’HIVERN ABANS NO VINGUI LA CALOR!!

CABELLO SANO E HIDRATADO

No para de ploure, venim del fred, el vent és constant … la teva cabellera està indomable. Sabies que el cabell pot acusar el mal temps? El problema està en la humitat ambient, fins i tot encara que no plogui.

Malgrat el que podries imaginar, l’aire fred de l’hivern ha restat humitat al teu cabell, deixant-lo en una urgent necessitat de rehidratació. A més, el notaràs més aspre, amb un aspecte apagat i sense brillantor. La combinació d’aire fred i sec, l’electricitat estàtica, i l’ús diari de la calefacció que ha patit durant l’hivern, poden haver deixat fragilitat, i puntes obertes, adverteixen els experts de Wella Professionals.

Per tot això, t’interessa recórrer a tractaments hidratants com xampú i mascareta, sense oblidar reparar especialment les puntes, les grans maltractades pel vent.

Quan, pel vent o el fred, la fibra capil·lar es torna més aspra, seca i trencadissa, apareixen les puntes obertes. Per contrarestar aquests efectes, el nostre referent, Lluís Llongueras , recomana el seu mític reparador. Els olis d’arròs i de lli, rics en àcids grassos Omega 3 i 6, penetren en la fibra capil·lar nodrint i hidratant intensament.

Amb l’ús continu,  reparem nous trencaments segons apareixen. Gràcies a la restitució de lípids, la cutícula es manté en bon estat, evitant la deshidratació i deixant el cabell suau i brillant.

Preparats per l’estiu!!!

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , ,