SÍ, VULL PRESUMIR DE CABELL CADA DIA!

rachel

N’hi ha que pensen que per presumir de cabell, tot es basa en aconseguir una melena llarga. Però un cop està ben llarga jo et faig unes quantes preguntes:

T’està be a les teves faccions?

Està brillant?

Té el color que més t’afavoreix a la cara?

Té les puntes sanes?

Té el volum que desitges?

Té la forma que desitges?

I et segueixo preguntant…

T’espanten els canvis d’imatge?

Tot això s’ha d’analitzar be, perquè és molt senzill presumir de cabell, però sempre i quan vagis ben orientada i assessorada. No hi ha res com veure’s una mateixa amb tota la varietat de mides i colors en una imatge, i tot plegat comentar-ho amb una bona professional.

Jo de moment, avui et convido a entrar a la pestanya Maquillaje Virtual de la pàgina web de Mary Kay, www.marykay.es , i pots començar a jugar una mica amb tots aquets conceptes… i quan vulguis en parlem!

Moltes em direu que una cosa és parlar dels pentinats que ens queden be i l’altra és que es puguin fer cada dia abans de sortir de casa. Doncs be, sobre això et diré que és molt important saber quins problemes et planteja el teu cabell als matins, i buscar solucions ràpides i fàcils que et permetin entendre’t-hi a la perfecció. Això requereix saber què has de fer i assumir que has d’entrenar-ho uns quans cops abans no et surti be. I a partir d’aquí tot és molt fàcil.

Quan surts al carrer, la teva imatge i tu sou inseparables, i ella està parlant contínuament de tu!!

Recordes la gran veritat?:

Només tenim UNA SOLA OPORTUNITAT per causar una bona PRIMERA IMPRESSIÓ!!

 

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*