SOL RESPONSABLE!

sol responsableEl sol emet un conjunt de radiacions lluminoses compost per diferents elements: els raigs còsmics, els raigs gamma, els raigs X, els ultraviolats (UV) (constituïts pels UVA, UVB i UVC), la radiació visible, els infrarojos (IR) i les ones ràdio.

Filtrades per l’atmosfera, dues terceres parts d’aquestes radiacions arriben fins a la Terra. Les radiacions còsmiques, els raigs gamma, els X i els UVC incompatibles amb la vida no arriben a la seva superfície. Entre les radiacions que arriben fins a nosaltres, només els UVA, els UVB, la radiació visible i els raigs infrarojos influeixen en l’organisme.

Aquestes radiacions tenen efectes benèfics: els UVB afavoreixen la síntesi de la vitamina D, indispensable per fixar el calci en els ossos, la radiació visible té un efecte antidepressiu i els raigs infrarojos tenen una acció calorífica que es tradueix per un augment de la temperatura cutània (senyal d’alarma per evitar les cremades solars).

En canvi, en cas de sobreexposició solar, els UVA i els UVB poden ser especialment nocius. A curt termini, poden provocar cremades solars i desencadenar reaccions de fotosensibilització (manifestacions cutànies patològiques relacionades amb la interacció en la pell d’un agent extern i del sol). A llarg termini, els UVA i UVB són responsables de l’envelliment cutani i, sobretot, de l’aparició de càncer de pell.

Per tant, sol sí, pero sense mesures MAI!

A MARY KAY tenim la crema solar de factor de protecció 30, i la de protecció 50 per les pells més sensibles, per els dies en que estarem especialment exposats al sol. Però també és importantissim acostumar-nos a la hidratant diària amb protecció per les estones del dia que ens toca el sol sense ni adonar-nos i que afecta igualment, amb un sol cada cop més rabiós. Tenim la hidratant Time Wise de dia de protecció 30, o per les dones que volen afegir contingut renovador, el sèrum de dia Time wise de protecció 30. Per l’home també hi ha una hidratant diària, la MK MEN, de molt fàcil absorció i sense lluentor, amb protecció 25. Demaneu-me més detalls, si les voleu provar!.

Tinguem en compte tota aquesta informació! comença a despuntar l’època de l’any tant viva i esperada en que el dia te més hores de sol i hem d’estar preparats per poder-la gaudir al 100% i ben tranquils!

Publicat a Blog, protecció solar, sol, UVA, UVB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*