UNS PEUS DESCANSATS TREPITGEN MILLOR!!

PEUS  

 Cuida els teus peus!! et portaran a on tu vulguis tota la vida!!

Avui ens llevem i per fi ha arribat el moment tant esperat de posar-se les sandàlies. Els peus caminen frescos i lliures i res ens apreta! és la millor època de l’any!

Però quan arribem a casa els peus han rebut directament tots els agents externs dels que a l’estiu estan totalment desprotegits. Que be que ens senten uns auto massatges sense fi, mentre estem distrets mirant la tele per exemple!!

PREPAREM:

Primer ens posem els peus en remull uns minutets, i després comença el plaer de secar-nos els peus amb una tovallola i començar a fer-nos massatges a cada peu amb les dos mans a l’hora, entrecreuant els dits de les mans amb els dels peus, aplicant una porció petita del tractament suavitzant de la col·lecció Satin Hands de Mary Kay. Aquesta permetrà que arribem amb suavitat a tots els racons i manté la hidratació a les zones més resseques.

EXFOLIEM:

Ara, aplicant l’ exfoliant de préssec de la mateixa col·lecció Satin Hands, seguim els mateixos massatges notant com rasquen els granets del producte exfoliant, que ens faran eliminar totes les pells seques dels peus. A l’estiu amb el peu descobert tot el dia, se’ns en fan molt sovint.

i HIDRATEM:

Esbandim els peus amb aigua i apliquem la crema hidratant de préssec de la mateixa col·lecció.

MASSATGE FINAL

I ara només toca’t els peus suaument i sense pressa, i comprova que realment han quedat  de setí!! Avui dormiràs com un angelet!!

El tractament , compost dels tres productes Satin Hands, és molt complert i amb envàs de capacitats grans. Es fa servir per les mans però també per peus i cos. El preu és de 48 € i si el vols, me’l pots demanar ara mateix:

http://s439589100.e-shop.info/shop/article_CP1-10-032756/Set-Mans-de-Seda-Satin-Hands®-Pressec.html?sessid

Publicat a Blog Etiquetat amb: , , ,